Get Adobe Flash player

duinrel_bus

Zondag 15 april de grote dag. De bus voor de deur geparkeerd, de bus volgepropt met kinderen en leiding en bestuur. In totaal dan ook met zijn 51en in de bus, op naar Duinrell.

Lees meer

Uitgezwaaid door enthousiaste ouders vertrekken we. Of toch niet…? Na twee keer opnieuw starten, en enorme zweetdruppels van  Jolanda verder, startte hij dan toch wel!!! Evert, onze chauffeur nog bedankt voor het wachten en de veilige reis.

duinrel_ontmoetingsplek

Bestuur en leiding zochten een lekkere plek uit in de volle zon. Om daar een meeting point te creëren .

duinrel_angeliqueToch even een rondje lopen. Aangekomen bij de rodelbaan zagen we de leiding, luchtscouts, Rowans en Stam dringen om zo hard mogelijk van de baan te mogen. Het worden dan net weer kleine kinderen.

duinrel_splashDe Splash: achter het glas blijf je droog en daarvoor doorweekt nat. Zo ook de kinderen! Niks leukers dan met dit weer helemaal nat worden, en het liefst de mensen die niet nat willen worden.duinrel_splash-2

duinrel_schommel

Aangekomen bij de waterspin blijkt de maximale lengte 1:95. jammer Dennis, je mag er niet in of toch wel?! Ja hoor opgevouwen zat hij in de waterspin samen met de meiden van de Luchtscouts en later met enkele Esta´s als een stelletje speenvarkens te gillen.

duinrel_de_meiden

Intussen waren de wachters toch maar verschoven naar een plekje in de schaduw. Werd ze toch wat te warm onder de voeten. Het was een super gezellige dag. We hebben afgesloten met een lekker patatje met kroket, frikandel of kaassoufflé. Iedereen was enthousiast en wilde nog wel een paar keer in de attracties maar helaas we waren streng en dat mocht niet meer, de bus vertrok weer om 16:45.

duinrel_de_jongensDe ongelukken vielen ook mee. Roy ging iets te hard over de rodelbaan en vloog uit de bocht, zo verstandig als hij was is hij naar de EHBO gegaan, en werd daar verzorgd.

duinrel_zweefmolenOok onze Jasper werd iets te hard rond gedraaid in de Mad Mill en kon zijn maaginhoud niet binnen houden.

duinrel_botsbotenWe hebben het super getroffen met het weer de drukte viel ontzettend mee. Volgens ons vond iedereen het leuk en was het een geslaagde dag.

We bedanken hierbij Deen_logowant zonder hen was dit uitje niet gelukt.