Get Adobe Flash player

Hallo Scout!,

Na een zonnige zomervakantie is het weer zover gekomen dat het Scouting seizoen begonnen is, Een nieuwe planning met nieuwe leden & activiteiten. Hierbij krijg je de nieuwe planning voor de komende opkomsten.

De planning ziet er als volgt uit:

 

Week Datum Activiteit
35 29- aug kampvuur
36 5- sept Scouting loten
36 7- sept Zweefvliegen info in extra nieuws brief
37 12- sept Tent opzetten
38 19- sept (PET)fles maken/knutselen
39 26- sept (PET)fles schieten
40 3- okt Inpakken voor het LLW
40 4,5,6- okt LLW weekend
41 10- okt Spullen opruimen van het weekend
    Een nieuwe planning J

Zweefvliegen.     

 

Hiervoor is er een EXTRA NIEUWSBRIEF

LLW ( Landelijk Luchtvaart Weekend )

Op initiatief van Luchtscouts Vliegveld Lelystad word er dit jaar een Landelijk Luchtvaart Weekend georganiseerd in Lelystad. Het doel van het weekend is om leuke activiteiten te doen met andere luchtvaart  groepen en natuurlijk met zijn allen een hoop lol te hebben.

Het weekend zal zijn van vrijdag 4 oktober t/m 6 oktober en we overnachten op het terrein van Luchtscouts Vliegveld Lelystad. Zaterdag gaan we naar het Aviodrome waar door de deelnemende groepen, div. leuke en spannende activiteiten worden georganiseerd. Wel word hiervoor een vergoeding van 17,50 gevraagd.(intree museum, kosten voor kampterrein,eten & drinken veel gezelligheid)  Wij hebben er zin in,  Jullie ook?

 

Start/ Vervolg insignes.

Het heeft even geduurd maar…  Sinds augustus 2011 kent Scouting Nederland nieuwe insignes voor de scouts. Ze zijn opgedeeld in drie fases:

De basisfase, De verdiepingsfase en De specialisatiefase. 

We zijn vorig jaar begonnen met het behalen van een eerste insigne in de basisfase, (UST- houtstoken) vervolgens is het de bedoeling dat we dit jaar of verder gaan met de verdiepingsfase of een nieuwe basisfase te starten. Dit zal in het vervolg van het seizoen gebeuren. Bij sommige insignes is het nodig naast de donderdag avond uurtjes er ook zelf nog wat aan te doen.

!!!   Tip - - Print deze uit en hang ‘m op   !!!

Wij hopen jullie donderdag de 29ste  allemaal weer te zien tijdens de opkomst.